„Kolevka za Staru planinu“

Kolevka je organizovala još jedan projekat, ovaj put na teritoriji opština Knjaževac i Pirot i to u periodu od 4. do 7 oktobra 2021. godine. Ovaj projekat održao se pod naslovom „Kolevka za Staru planinu“ s obzirom na geografski položaj ove dve opštine koji najvećim delom pripada ovoj planinskoj lepotici.

Prilikom projekta, približno 50 volontera iz Beograda obišlo je oko 200 domaćinstava i tom prilikom podelilo im jednokratnu pomoć u vidu humanitarnih paketa koji su sadržali osnovne životne namirnice i to hranu, higijenu, odeću, obuću i za najmlađe igračke i knjige. Naši volonteri imali su priliku da se, osim sa stanovnicima koji žive na Staroj planini, upoznaju i sa prirodnim lepotama koje ovaj krajolik može da prikaže.

Bitno je da naglasimo da nam je veoma drago što smo imali prilike da radimo u ovom, prelepom kraju naše zemlje i nadamo se da smo bar malo pomogli i doprineli ljudima kojima smo uručili pomoć.

Zahvalni smo svim donatorima i ljudima koji su omogućili da se ovakvi projekti realizuju.

„Kolevka“ će nastaviti da organizuje u budućnosti ovakve projekte, ostanite sa nama kako bi videli koja je sledeća lokacija na kojoj ćemo raditi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *