„Kolevka za Kuršumliju“

Kuršumlija

H.O. “Kolevka” vam predstavlja projekat “Kolevka za Kuršumliju”, koji će se realizovati u periodu između 8. i 12. marta 2021. godine.

Već duže vreme najavljujemo projekat na jugu Srbije koji će, zasigurno, ostaviti veliki trag i predstavljati primer svima nama. Evidentno je to da postoji veliki broj socijalno ugroženih porodica, kojima je pomoć neophodna. Članovi volonteri i prijatelji H.O. “Kolevka” spremni su i voljni, kao i do sada, da u najvećoj mogućoj meri pomognu stanovništvu koje živi na rubu egzistencije.

Volonterske ekipe naše organizacije, koje će činiti 50 volontera, obići će približno 300 porodica, na području Opštine Kuršumlija i pružiti im pomoć u vidu odeće, obuće, igračaka za decu, knjiga, hrane, higijene… Volonteri će, pored direktne pomoći, imati za zadatak da popričaju sa ugroženim stanovništvom, o njihovom životu, problemima sa kojima se susreću, kojima će H.O. “Kolevka” u budućnosti izaći u susret. Drago nam je što će se volonterskim ekipama priključiti omladina iz Kuršumlije koja se odazvala našem pozivu u velikom broju.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim dobrim ljudima, prijateljima H.O. “Kolevka”, koji nam konstantno pomažu u pripremi ovog projekta, kako donacijama novčanim putem, tako i obezbeđivanjem odeće, obuće i higijene.

Jedno mišljenje na „„Kolevka za Kuršumliju“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *