Organizovan teniski turnir „Za jug Srbije“

Humanitarna organizacija „Kolevka“, u saradnji sa Fakultetom veterinarske medicine, organizovala je u sredu, 6. jula, na terenima istoimenog fakulteta humanitarni turnir u tenisu pod naslovom „Za jug Srbije“.

Najava turnira

Ovaj turnir organizovan je sa idejom da se skupe sredstva za projekat koji nam predstoji u oktobru mesecu na jugu Srbije. Iako precizna lokacija još uvek nije određena sigurno je da će opština u kojoj će naša organizacija „gostovati“ i pomoći socijalno ugrožene u južnom delu naše zemlje. Na turniru je učestvovalo 32 igrača koji su počeli od šesnaestine finala i igrali po principu ispadanja. Učesnici su bili i muškog i ženskog pola, kao i različite starosne dobi i veština pa je tako bilo zanimljivo pratiti „borbu“ koja se odvijala na terenu.

Članak u „Večernjim novostima“

Sam turnir ispraćen je i medijski od strane „Prve“ televizije, za koju su organizatori turnira Mateja Ranković, Milutin Ružić i Kosta Kostić dali izjavu, kao i „Večernjih novosti“ koje su objavile članak o našem turniru i kojima smo zahvalni na promociji istog.

Davanje izjave „Prvoj TV“ od strane organizatora

Zahvaljujemo se svima na pomoći u organizovanju turnira, a posebno Fakultetu veterinarske medicine koji nam je ustupio terene ali i volontere koji su pomogli u organizaciji turnira. Humanitarna organizacija „Kolevka“ planira da nastavi sa sakupljanjem sredstava za projekat koji nam predstoji u oktobru mesecu na jugu Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *